Menu:

 

 

Links:

arrow Apeldoornse Korenfederatie
arrow

Dezign
(4 Janv, 2007)
Validate XHTML 1.0 Strict
and Css

 

ill titleOptredens van The College Barbers

The College Barbers treden regelmatig op bij allerlei gelegenheden. Openbare optredens worden zodra bekend op deze pagina vermeld.

ill titleCultuur bij je Buur in Apeldoorn

Zaterdag 14 april 2018 een tweetal optredens in het kader van Cultuur bij je Buur in een galerie aan de Markstraat in Apeldoorn. Adres Marktstraat 24 in Apeldoorn (naast cafe de Flierefluiter).
13.00 uur eerste optreden van 30 minuten
13.45 uur tweede op¨treden van 30 minuten

ill titleOptreden boeken?

The College Barbers, zingen a capella - dus zonder instrumenten - veelal Engelstalige nummers, in barbershopstijl. Hier vindt u meer over het fenomeen barbershopmuziek.

Het koor is te boeken voor een optreden. Ook bestaat de mogelijkheid om het koor, in overleg, in een kleinere bezetting te boeken. Wij treden frequent op in de regio in verzorgingscentra, bij verenigingen en clubs, restaurants, maar ook op verjaardagen en party's en evenementen bij winkelcentra of openingen van bedrijven.

Wilt u eens kennismaken met ons koor om een optreden te boeken of denkt u er misschien zelf aan om te gaan zingen? Op afspraak kunt u met ons mee naar een optreden, en zonder afspraak op elke woensdag om 20.00 uur, komen luisteren in onze oefenruimte in een zaal van de kerk aan de Talingweg 41 in Apeldoorn-Zuid.

ill titleGeïnteresseerd?

Stuur een mailbericht naar info@thecollegebarbers.nl, of bel onze PR-man.